6 Temmuz 2010 Salı

Sene 1992:-)

Sene 1992. (Tevellüt eski olunca konuya Sene 19.. diye giriyorsun:-)). Herneyse O zamanlar başımda gerçek anlamda kavak yelleri, birde üstüne üstlük uçuş hostesiyim. Hergünü birbirinden değişik güzel geçen günler. hergün değişik bir yerde değişik bir ülkedeyim. Birde deli gibi para kazandığım ve harcamaya yer bulamadığım(sanırım bir daha böyle deli gibi para kazandığım bir dönem olmadı) bir sene bu 1992:-)

Bir kaç arkadaş yoğun tempodan  kaçarak o zamanlar adı yeni yeni tatil merkezi diye duyulmaya başlamış olan Bodruma gittik. Kimimiz rapor aldı kimimiz senelik izin. Adını tam hatırlayamadığım bir otel de kaldık.Mandalin gibi bişey olabilir emin değilim. Bütün heryerde plajlarda barlarda Levent Yüksel çalıyor. O çok ünlü TUANA  şarkısı.

Belikde o seneden sonra hiç bir zaman bu kadar çılgın güzellikte eğlendiğim nefis bir tatil yapmadım. Çünkü zaman içinde tatil anlayışımında ciddi biçimde değişiklik oldu:-) .(Sadece uyku deniz ve kitap)

Neden mi yazdım:)?

O tatile çıktığım üç kader arkadaşımın ikisini 2000 yılında temmuzun 5 inde  bir trafik kazasında ne yazıkki kaybettim. Üçüncü arkadaşımıda biraz önce öğrendiğim kadarıyla aynı sebeple kaybetmişim..

Rahat uyuyun melekler...

3 yorum:

Momentos dedi ki...

Gezindiğim bloglarda ne kadar sıkça "ölüm" olgusundan bahsedilmeye başlandı.. sıcakların getirdiği bir bunaltı mı acep? lütfen öyle olsun ve ölenlere rahmet olsun... arkalarından anacak biri olmuş o 3 kişinin hayatlarında.. ne güzel..

Ruhi dedi ki...

'seni hiç bilmeden yaşayacağız bundan sonra da' E.C.

direnelim sıcaklara !

Çiçek Pazarı dedi ki...

Sanmıyorum sıcakla ilgisi olduğunu.. sanırım aldığımız yaşla ilgisi var..