10 Aralık 2009 Perşembe

İki ayak bir pabuçda diye buna denir,


Murphy kanunlarını bilir misiniz? Acele işlerinizde aksilikler hiç bir zaman peşinizi bırakmaz. Çok önemli bir raporu kısa zamanda çıkarıp teslim edeyim derken arızalanan printer , ya da önemli bir toplantıya giderken yeni aldığınız arabanızın arızalanması gibi. İşte bugün öyle günlerden biriydi. Kısıtlı zamanda acil bir şekilde halledilmesi gereken işlerimizin ne yazık ki yaşadığımız aksilikler yüzünden bitiremedik. İstanbul'da yaşayan her zavalli insan gibi bizde bürokrasi , işleyiş ve kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanan memurlardan nasibimizi aldık. Hatta almakla kalmayıp nüfus dairesinden alınan yanlış bilgilerde cabası. bu kadar gerginlikle çiftler genelde birbirlerine de girerler :-))) İşte o kısım otokontrolu yüksek biri için bile gerçekten zor bir süreçtir. :-))

Bu koşuşturma tabii ki çok güzel bir koşuşturma. Ama yaşayanlar bilir bir türlü anlayamazsınız tadını . Nedense güzel olması gerekirken sanki ilişkinizi doğrulamanız gereken bir süreç olduğunu düşündürttür adama.

Şimdilik O koşuşturmanın başındayız.:-) Yuva kurmak kolay değil dostlar . Hayırlı dualarınıza ihtiyacımız var. Çünkü vize işi sakat :-(( Bütün biletler tamamken bir aksilik olmaması için duaya ihtiyacım vaaaaaaaaaaarrr.

Sevgiyle

2 yorum:

Momentos dedi ki...

Boşuna dert ettiğini göreceksin ve takır takır vizeni alacaksın !! görürsün güzelim :)))) duaları başka şeylere iste.. bu işin de misler gibi hallolduğunu göreceksin.. sevgiler ikinize de :))

Unknown dedi ki...

az kaldı az :) gelincik olmaya çok az kaldı... ikinizi de çok seviyorum...